Inez vocal coaching logo
 
Inez vocal coaching  

Vocal coaching

Vocal coaching is het all in one aanbod, dit houdt in; stemtechnieken, ademhalingstechnieken, mindful zingen, performance-verbetering, microfoontechniek .We gaan werken aan jouw sound, vanuit een door jou gekozen lied of vanuit een specifieke vraag. Ook aangepaste coaching ter voorbereiding op audities, wedstrijden, podiumperfomance, in de vorm van zanglessen of begeleiding en ondersteuning ter plaatse/op locatie is mogelijk. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen.

Vocal coaching is ook uitermate geschikt voor scholen die een musical of een ander optreden moeten voorbereiden. Met de juiste tips en een beetje techniek bereik je snel een veel beter resultaat! Het is mogelijk om een afspraak te maken via een introductieles.
 

Zanglessen

 

Zang workshops

 

Iedere zangliefhebber vanaf 8 jaar kan bij mij les nemen. Je hoeft geen ervaring of aantoonbaar talent te bezitten, je gaat immers zangles nemen om iets te leren! Een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk, daarom geef ik individuele zanglessen. Elk mens is namelijk anders, elke stem is uniek en vraagt om een andere aanpak. Vind je het in je eentje toch te spannend, kijk dan regelmatig bij zang workshops, misschien is er iets voor je bij!

Zanglessen worden gegeven in een volledig ingerichte muziekruimte. De lesdag en tijd wordt in overleg gekozen. Kinderen tot 12 jaar krijgen 30 minuten les, maar vanaf 12 jaar kun je kiezen voor lessen van 30 of van 60 minuten, wekelijks of om de week.

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een introductieles.

 
Op aanvraag bied ik verschillende zang workshop-formules aan, dit kan zijn een eenmalig evenement (bijvoorbeeld als onderdeel van een bedrijfsuitje) of een zangworkshop aan grotere groepen op maat gemaakt. Bij voldoende interesse organiseer ik ook zelf zang workshops in kleine groepjes van 4 personen in mijn muziekstudio en organiseer ik eens in de zoveel tijd een openbaar optreden voor alle leerlingen.

Tijdens een workshop zang maak je samen met andere zangliefhebbers in korte tijd kennis met de grondbeginselen van zangtechniek. Een workshop is uitermate geschikt voor mensen die van zingen houden, maar die eigenlijk nog niks weten over de achterliggende technieken en mogelijkheden. Workshops zijn er voor kinderen van 8 tot 12, van 12 tot 18 jaar en voor volwassenen.

   

Actuele zang workshops

 

Houd deze pagina in de gaten voor de data van de komende zang workshops.

 
Inez vocal coaching - Sitemap - © Copyright - DOEN! Webontwerp