Inez vocal coaching logo
 
Inez vocal coaching  

Media

Hier vind je foto's, flyers, links naar video-opnames van uitvoeringen en delen leerlingen hun ervaringen met vocal coach Inez.
 

Links

 

Referenties

 

Via facebook blijft u ook op de hoogte van de meest actuele foto's, filmpjes en nieuws.

Inez vocal coaching op Youtube.com.

Request Tilburg: Dé Live-Entertainment groep uit Tilburg! Voor al uw verzoekjes en favoriete muziek. You choose, we perform! - Facebook van Request Tilburg.

 
Jan Wim Schoenmakers | Singer songwriter
"Ik dacht dat ik niet kon zingen. Zij dacht daar anders over na een paar oefeningen. Door haar inspirerende en vakkundige aanpak heb ik mijn zangmogelijkheden ontdekt. Het gaat niet alleen om zang en ademhalingstechnieken maar ze doorziet ook snel welke belemmeringen er zijn en helpt je deze weg te halen.
Door haar eerlijke feedback leer je heel veel over zingen maar zeker ook over jezelf. Ineke is dus een echte vocal coach!"

Constance
"Bij Inez heb ik veel ervaringen opgedaan, veel geleerd, niet alleen zang maar ook alles wat erbij hoort; ademtechniek, gebruik van je stem etc.
Ook veel geleerd over jezelf en van anderen tijdens een zangworkshop, maar vooral gezelligheid en lol. Veel vriendschappen zijn ontstaan, kortom wil je zingen, zing bij Inez!"


Sintha
"Heb de workshop van Inez gevolgd, 2 x zelfs en vond het erg leuk en leerzaam. Altijd in een gezellige sfeer.
Helaas dat ik nu in het buitenland zit, anders was ik zeker weer komen zingen bij Ineke"


Janneke
Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat ik mijn eerste liedje zong bij Inez. Time flies when you're having fun! En fun heb ik zeker bij Inez. Met de zangworkshop in groepsverband en met de individuele zanglessen. Alles draait in de lessen om positiviteit, gezelligheid, plezier en vooral liedjes zingen om daarmee je zangtechnieken te ontwikkelen.
Het werken aan liedjes en deze naar een mooi eindresultaat brengen, zodat je ze tijdens een uitvoering kunt laten horen aan wie je maar wil, vind ik het leukste om te doen. Ik heb dit bij Inez al meerder malen kunnen doen. En dat zijn super ervaringen.
Ondertussen ben ik al vele liedjes verder en zullen er nog vele volgen.

Janneke referentie Inez vocal coach

 
 
Inez vocal coaching - Sitemap - © Copyright - DOEN! Webontwerp